Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Gert Lungberg


Hur kan du ens påstå att " Sverigedemokraterna " är odemokratiska och dumma i huvudet + odemokratiska . Du försvarar kommunism , Castro , Kina & Nordkorea . Kommunism är 100% mer odemokratiskt än SD är . Se bara på hur många miljoner människor som dog under världskommunismen . Se på Nordkorea, se på Sovjetunionen . Sen så förstår jag inte hur du kan umgås med kriminella vänsterfolk som " Sebbe Straxx " , Dogge D. Etc. Skäms !!.

 
Sara Jonasson
Ort/land :
Strömsnäsbruk

Hej
Jag söker med ljus och lykta efter noter till låten; Strö all min kärlek. Var kan man få tag i dem eller kan man köpa av dig? Jag ska sjunga denna vackra låt på ett bröllop inom en månad. Tack på förhand.
Mvh Sara Jonasson

Skicka E-post till användaren
Boel Unnerstad
Ort/land :
Sverige

Hej!
Jag håller på att översätta en bok som innehåller citat ur en av Dylans sånger, The Times They Are A-changing. Har du översatt den? I så fall, hur lyder titeln på svenska?

Vänligen
Boel


Moderator Kommentar: : Varsågod, en länk till låten "Vi låter oss inte besegras": http://www.mikaelwiehe.se/text_vi_lter_oss_inte_bes.htm
Skivan heter "Dom ensligas allé": http://www.mikaelwiehe.se/de_ensligas_alle3.htm
 
Ursula Ulrikke Wold
Ort/land :
Norge

Jeg blir aldri lei av musikken din. Jeg fylte 50 år nå i januar og jeg har hørt på deg i over 30 år.

 
Jan Lindelöf
Ort/land :
Sverige

Mikael
Jag har hört (illasinade) rykten om att du var gäst på Nobelfesten.
Det vore nog klokt om du gick ut och dementerade påståendet. Ryktena är enbart till för att misstänkliga göra dig och försvaga kampen för ett socialistiskt Sverige.
Janne

Skicka E-post till användaren
Søren Larsen
Ort/land :
Danmark

Hej Mikael
Tak for mange gode gode sange gennem årene, nyder dagligt disse.
Har i mange år tænkt på sangen Weekend i Harare, - min favorit af dine mange sang, men har aldrig hørt dig synge den live, hvad er historien bag sangen? Kunne det tænkes at du sang den ved de kommende koncerter i Halden eller i Amager Bio, hvor jeg igen skal opleve dig live.
De bedste hilsner
Søren

Skicka E-post till användaren