Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Bo Wahlgren
Ort/land :
Limhamn

Hej. För 15 år sedan träffa jag dig i en demonstration i Malmö. Där frågade jag om jag kunde använda din låt "Detta är mitt land" i vårt projekt vi hade i förskoleklass som hette "Rötter"
Nu tänker jag fråga om jag kan använda er låt "Hjärtats fågel" i ett nytt projekt i förskoleklass. Det handlar om att älska.
Ville skicka med de 2 ************* vi har gjort men hittar bara denna kontakt. Jag tror att det går bra. Men det roliga är att er musik passar så bra in i mina pedagogiska projekt.
Tack och hej
Bosse

Skicka E-post till användaren
Micael Rombin
Ort/land :
Södertälje

Tack Mikael för all underbar musik och ditt starka ställningstagande för de svaga i samhället och dun humor, bitsk men träffsäker. Har en fråga som jag kanske inte får svar på. Jag skriver en bok om min tolkning av min kristna tro och hur jag kan förena den med mina kommunistiska ideal. Jag skulle vilja använda din text "Där anar jag din hand", som inledning, för det är den bästa summering av tro som jag stött på. Finns det möjlighet att få göra det och hur går man till väga.

 
Gert Lungberg


Hur kan du ens påstå att " Sverigedemokraterna " är odemokratiska och dumma i huvudet + odemokratiska . Du försvarar kommunism , Castro , Kina & Nordkorea . Kommunism är 100% mer odemokratiskt än SD är . Se bara på hur många miljoner människor som dog under världskommunismen . Se på Nordkorea, se på Sovjetunionen . Sen så förstår jag inte hur du kan umgås med kriminella vänsterfolk som " Sebbe Straxx " , Dogge D. Etc. Skäms !!.

 
Sara Jonasson
Ort/land :
Strömsnäsbruk

Hej
Jag söker med ljus och lykta efter noter till låten; Strö all min kärlek. Var kan man få tag i dem eller kan man köpa av dig? Jag ska sjunga denna vackra låt på ett bröllop inom en månad. Tack på förhand.
Mvh Sara Jonasson

Skicka E-post till användaren
Boel Unnerstad
Ort/land :
Sverige

Hej!
Jag håller på att översätta en bok som innehåller citat ur en av Dylans sånger, The Times They Are A-changing. Har du översatt den? I så fall, hur lyder titeln på svenska?

Vänligen
Boel


Moderator Kommentar: : Varsågod, en länk till låten "Vi låter oss inte besegras": http://www.mikaelwiehe.se/text_vi_lter_oss_inte_bes.htm
Skivan heter "Dom ensligas allé": http://www.mikaelwiehe.se/de_ensligas_alle3.htm
 
Ursula Ulrikke Wold
Ort/land :
Norge

Jeg blir aldri lei av musikken din. Jeg fylte 50 år nå i januar og jeg har hørt på deg i over 30 år.