Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Boris


Tack Mikael för allt det vackra du har gjort genom åren!
Vi älskar dig!

Visa användarens hemsida
Anneli Fransson
Ort/land :
Västra Frölunda

Hej Mikael, jag skrev här för en månad sen och vill rätta en siffra. Jag har på nytt hört samma föredrag men på annan ort, och när temat mest var "för 40 år sedan" så var det förstås 1978 man hos Alf Robertson satt och enades om att din "Titanic" var en av decenniets största låtar. Siffran 1975 som jag blandade in var kanske att Alf då kommit hem från Nashville och öppnade det kontor som blev en träffpunkt på Rosenlundsgatan på Söder i Stockholm i några år. "Titanic" och många andra av dina låtar är odödliga !!!

 
Anneli Fransson
Ort/land :
Västra Frölunda

Sören Skarback berättade under en föreläsning i 70-talsmusik att när Alf Robertson och han satt med Sveriges mesta utvikningsbrud Christina Lindberg och hennes fotograf Bo Sehlberg på Alfs källarkontor på Söder i Stockholm och snackade musik en eftermiddag '75, så var Christinas och Bosses absoluta favoritlåt "Titanic" av en viss Mikael Wiehe. Kanske är Sörens vittnesmål om detta en smula kuriosa för Dig. / Anneli

 
mikael wiehegrattis på födelsedagen önskar kerstin i sundsvall

 
Lea


Föreställningen var riktigt bra! tackar!

Visa användarens hemsida
Mats
Ort/land :
Ystad

Tack så mycket för den fantastiska föreställning "...har du sett världen" i torsdags 15/3! Det var väldigt många minnen och känslor som kom fram, det blev både skratt och en tår här och var hos oss. Edda Magnasson var faktisk magisk och du var ju inte så dålig heller : ). Nour spelade charmigt och avväpnande. Mycket bra! Tack!