Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Mafeo Max
Ort/land :
Malmö stad

tjena Mikael,
har blivit helt förälskad i hoola bandoola, finns det nånstans att få tag på någon gammal affisch eller dyl? även ni har inte gjort nån pyramid (illustration) blir nog en sådan tatuering eftersom kleops pyramid är ledmotivet i mitt liv just nu.

 
Tobbe
Ort/land :
Gbg

Mikael,

Jag är i en yngre generation än dig och går igenom en livskris just nu som är rejäl. Jag har börjat lyssna mycket på dina låtar och vill verkligen tacka dig för allt fint du skrivit!! Det hjälper mig att gå framåt varje dag!! Dessutom då jag också vet att du har ett rättspatos i livet som jag delar till 100%. Tack för allt!!

Tobbe

 
Anne-Sophie Tehage Zackri
Ort/land :
Jönköping

TACK FÖR VAD DU GAV i programmet "Jills veranda"
Det blev min mans och min "kvällsandakt"- kl 24:00 i lördags (hade spelat in)
Musiken som når in i utrymmen i Livet, som man knappt trodde fanns- så berörande!! Det behövdes ingen förklaring i de möten du hade med ex människorna från Chile- det bara händer- och jag kunde känna den vibration som satte igång strängarna i deras inre- som i mitt. När jag sitter vid flygeln och spelar i olika sammanhang, så blir det ofta läkande- som du sa kring Björns besked om hans kommande död- då gick jag in och skrev ner mina tankar och känslor. MUSIKEN!! VI önskar DEJ m familj ett fortsatt gott liv och " BEHÅLL DEJ!"

Skicka E-post till användaren
Karl Håkansson
Ort/land :
Göteborg

Hej !

Hörde själv citatet "Varför frukta döden ?
Där jag är, är icke döden. Där döden är,
är icke jag", i slutet av 60-talet. Då tillskrevs det en grekisk filosof, minns jag. Troligen Epikuros. Möjligen Prodikos.
Hursomhelst, tack för ett fint program
(Jills veranda).
Ha det
Karl

 
Sven Kornhall
Ort/land :
Lund SVERIGE

Jag och min fru vill tacka Dig för och gratulera Dig till det fina TV-progmmet från Nashville. Varmt och vänligt,vackert och roligt.Och den lättsamma filosofin kring döden och det som komma skall. Och att en man kan vara så ödmjuk som
Du som har haft så stora frsmgångar i sin konst. Sven Kornhall kirurg emeritus

Skicka E-post till användaren
Kurt Erik Brinch
Ort/land :
Norge

Hei, Mikael
Takk for en fantastisk konsert i Asker, Norge, 03.10.19. Ebba Forsberg og du har meget bra samklang, og fint å høre tekster av Dylan på svensk! Du er en sterk støtte for mange, Mikael. Ser frem til flere konserter med mange av dine gode tekster og gitarspill.

Skicka E-post till användaren