Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Tarja Vento
Ort/land :
Vantaa

I just love your album Allt år förändrat - both the lyrics and slåtar.

 
Maria karlsson
Ort/land :
Patamalm

Tack för en magisk kväll i Malmö det var en kväll som både dotten och jag aldrig kommer att glömma. Dina texter din musik och din okuvliga vilja att göra världen bättre din osvikliga vilja att sprida solidaritet och väcka kampvilja. Tack!

Skicka E-post till användaren
lLena-Mari
Ort/land :
Mölnlycke Sverige

Hej Mikael!
Inga konserter i Göteborg?

Skicka E-post till användaren
Mats H
Ort/land :
Limhamn

Hej, jag och min hustru var och såg "..så har du sett världen" för andra gången idag 25/5. Såg den förra året också. Lika bra föreställning ikväll! På vissa sätt kanske faktiskt lite bättre : ).Det hördes visserligen att Edda höll igen lite men hon sjöng ändå väldigt bra trots sin förkylning. Vilken artist hon är! Föreställningen är en sådan bra exposé över din konst och djupet i den samtidigt denna tidsresa genom Malmö. Tack så väldigt mycket för detta! Mvh Mats

 
Tommy Hoel
Ort/land :
Strömstad

Hej Mikael!
Din musik har följt mig genom livet, i vått och torrt, i nöd och lust.
Jag kommer att boka ert framträdande i Oslo eller Asker för att lyssna på dig och Ebba Forsberg (är inte på förnamn än Grin smiley )
Det är jag "galningen" som sände dig skivomslag för signatur! Smile smiley

Skall ha en fest den 1'a juni och då skall jag försöka spela och sjunga "För att jag älskar dig" inspirerad av din text och Ebbas framförande!

Tommy Hoel

Skicka E-post till användaren
Sven Ödman
Ort/land :
Huskvarna/Sweden!

Du besökte Huskvarna Folkets park på 70talet. vi kom och var ett 30tal? du sa det är ju inte ert fel att vi inte är så många, kan ni inte flytta ihop här framör scenen. och sedan körde ni HELA spelningen som om vi varit 3000! jag gläds fortfarande av upplevelsen och hoppas att du minns den. med respekt och kärlek Sven

Skicka E-post till användaren