Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Peter Schimmelpfennig
Ort/land :
Tyskland

Dear Michael Wiehe,
I`m a fan of your music and I like the concerts with Ebba Forsberg and you.
Isn`t it possible, that you come with Ebba to Germany?
I`m sure you will have success with tour.
P.S.

Skicka E-post till användaren
Jens Staugaard
Ort/land :
Danmark

Hej Mikael
Tak for en fantastisk koncert på Tønder Festivalen i år. Hvor var det bare godt, ærligt, intenst, intelligent, hudløst, nærværende og det hele rummet i et stort hjerte.
For fan hvor det var bra.
KH jens og Sin-mei

 
Cecilia


Tack för en konsert med rejält bett i, på Mejeriet i Lund 3 september! Och din sång blir inte sämre av att åren går, tvärt om.

 
Boris


Tack Mikael för allt det vackra du har gjort genom åren!
Vi älskar dig!

Visa användarens hemsida
Anneli Fransson
Ort/land :
Västra Frölunda

Hej Mikael, jag skrev här för en månad sen och vill rätta en siffra. Jag har på nytt hört samma föredrag men på annan ort, och när temat mest var "för 40 år sedan" så var det förstås 1978 man hos Alf Robertson satt och enades om att din "Titanic" var en av decenniets största låtar. Siffran 1975 som jag blandade in var kanske att Alf då kommit hem från Nashville och öppnade det kontor som blev en träffpunkt på Rosenlundsgatan på Söder i Stockholm i några år. "Titanic" och många andra av dina låtar är odödliga !!!

 
Anneli Fransson
Ort/land :
Västra Frölunda

Sören Skarback berättade under en föreläsning i 70-talsmusik att när Alf Robertson och han satt med Sveriges mesta utvikningsbrud Christina Lindberg och hennes fotograf Bo Sehlberg på Alfs källarkontor på Söder i Stockholm och snackade musik en eftermiddag '75, så var Christinas och Bosses absoluta favoritlåt "Titanic" av en viss Mikael Wiehe. Kanske är Sörens vittnesmål om detta en smula kuriosa för Dig. / Anneli