Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
Ulla Vollan
Ort/land :
Tromsø,Norge

Hej. Det var en fin konsert i Oslo høst 2016. Hvorfor er det ikke mulig å kjøpe sangboka til Bjørn Afzelius, har forsøkt både og Norge og i deres fosterland. Hvem som har med denne boka å gjøre vet jeg ikke, men du, som hans gode venn, kanskje du kan gjøre det mulig å trykke boka. Det var en flott vise du skrev da han døde. Dette er faktisk en av de få bøker jeg ønsker meg, men den er jo forlengst utsolgt. Er det for sent? Jeg har ikke kjøpt boka da den kom ut for da bodde jeg på andre siden av kloden og fulgte ikke så godt med.Måtte du bli en eldgammel mann og lage nye ting i fremtiden

 
knox
Ort/land :
malmö

Hej

Jag såg dig och din fru på bolaget vid Triangeln idag men var så stressad att jag inte kopplade att en livs levande legend var framför mig... Så många gånger har du skänkt ljus när allt verkat hopplöst och hade velat låta dig veta det, till nästa gång, tack för allt Wiehe. xxx

 
Bo Wahlgren
Ort/land :
Limhamn

Hej. För 15 år sedan träffa jag dig i en demonstration i Malmö. Där frågade jag om jag kunde använda din låt "Detta är mitt land" i vårt projekt vi hade i förskoleklass som hette "Rötter"
Nu tänker jag fråga om jag kan använda er låt "Hjärtats fågel" i ett nytt projekt i förskoleklass. Det handlar om att älska.
Ville skicka med de 2 musikvideorna vi har gjort men hittar bara denna kontakt. Jag tror att det går bra. Men det roliga är att er musik passar så bra in i mina pedagogiska projekt.
Tack och hej
Bosse

Skicka E-post till användaren
Micael Rombin
Ort/land :
Södertälje

Tack Mikael för all underbar musik och ditt starka ställningstagande för de svaga i samhället och dun humor, bitsk men träffsäker. Har en fråga som jag kanske inte får svar på. Jag skriver en bok om min tolkning av min kristna tro och hur jag kan förena den med mina kommunistiska ideal. Jag skulle vilja använda din text "Där anar jag din hand", som inledning, för det är den bästa summering av tro som jag stött på. Finns det möjlighet att få göra det och hur går man till väga.

 
Gert Lungberg


Hur kan du ens påstå att " Sverigedemokraterna " är odemokratiska och dumma i huvudet + odemokratiska . Du försvarar kommunism , Castro , Kina & Nordkorea . Kommunism är 100% mer odemokratiskt än SD är . Se bara på hur många miljoner människor som dog under världskommunismen . Se på Nordkorea, se på Sovjetunionen . Sen så förstår jag inte hur du kan umgås med kriminella vänsterfolk som " Sebbe Straxx " , Dogge D. Etc. Skäms !!.

 
Sara Jonasson
Ort/land :
Strömsnäsbruk

Hej
Jag söker med ljus och lykta efter noter till låten; Strö all min kärlek. Var kan man få tag i dem eller kan man köpa av dig? Jag ska sjunga denna vackra låt på ett bröllop inom en månad. Tack på förhand.
Mvh Sara Jonasson

Skicka E-post till användaren