Mikael Wiehes gästbok - Skriv en rad
Namn Meddelande
phpBook Ver. 1.60 © 2005 by Age Bosma
larshallstensson
Ort/land :
Sveg

hej och jag gillar din musik mycket

Skicka E-post till användaren
Erik Lundin


Att göra en låt med " Sebastian Straxx " från kartellen ser jag som mycket konstigt beteende .
Människan är ju för tusan en grovt kriminell person som är dömd för ett antal brott + även suttit i fängelse . Du verkar i stort sätt bara umgås med Vänsterextremister + kommunister . Både fascismen / nazismen & kommunismen är avskyvärd . Tyvärr så verkar du inte förstå det utan ser kommunism som något bra. Jordens befolkning ber om aldrig ber " fascism , nazism , anarkism , marxism eller kommunism . Du som skyller på att SD är kriminella borde lära dig att ta avstånd från såna . Sluta då att spela in låtar med kriminella människor som " Straxx & förorts-Dogge". Tyvärr så kommer du leva kvar i din sjuka kommunist & marxistvärld så länge du lever.

 
Eva Francke
Ort/land :
Falsterbo Golfklubb

Hej Mikael,

Rolf Erichs 80-årskalas

Stort tack för en fantastisk upplevelse. Synd att du inte sjöng en timme till.

Vänliga hälsningar

Eva Francke

 
Ola Nicklasson
Ort/land :
Växjö/Sverige

Hejsan Mikael!
Tack för den fina följeslagare du är genom livet. Dina låtar passar mina öron perfekt och berör sinnena....
Någon gång kring 1981/82 var du i Halmstad och spelade med Fjellis, Nyberg och Frank. Denna spelningen spelades in av Sverige Radio/ Rockdepartementet. Jag var praoelev på redaktionen och en Mikael Nilsson på SR och jag var där bl.a. Men du, har du koll på vilket datum det var och var hölls konserten?
Vänligen och skön sommar
Ola

 
Peo Göthesson
Ort/land :
Hamburgsund

Idag sjöng jag din sång "Jag vill tacka dej" vid en begravningsandakt, på bryggan vid havet, i sommarvinden. Jag har varit tvungen att sjunga den om och om igen, för att klara mej igenom hela utan att gråta, första gången kom både jag och änkan endast till andra textraden. Idag blev det så bra det bara kunde bli, det kändes som om allting var sagt, med dina ord, när ackordet klingade ut och sydvästen viskade "amen". Tack för ännu en fantastisk sång.

 
mats laveborg
Ort/land :
älvsjö

Varför inte berätta att "Mitt land" är en Woddy Guthry"-låt? Varför sno den? Fy skäms!

Skicka E-post till användaren